Slutspillet i NFL går ind i den afgørende fase med weekendens to semifinaler, og dermed resterer der kun to runder af NFL Picks.

NFL Picks – Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst større præmier end ever.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips Hue, Oddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone’s.

Conference Championships
Den kommende weekend er reelt set semifinaler til Super Bowl, men er samtidig finaler i hhv. AFC og NFC. Begge kampe spilles søndag, og du skal huske at sætte dine picks inden kl. 21:00.

Begge kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder indtil første spark i hver kamp.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

I denne uge er der dog kun to kampe, og jeg må indrømme at jeg tager lidt en chance. Jeg er bagud, og dermed er mit eneste håb for avancement at gå med to overraskelser.

100: Saints har hjemmebane, men LA Rams har fået styr på både forsvar og angreb på det helt rette tidspunkt.

75: Unge Patrick Mahomes kommer til kort overfor Bill Belichick snørklede hjerne, og Tom Brady spiller sig i sin 9. Super Bowl.

Læs også: Elming spiltips – der er odds 7,35 på Pariots!

Sådan ser de ud. Mine fire picks i denne første slutspilsrunde på NFL Picks.

Præmiepartnere på NFL Picks: LA Travel, Philips Hue, Oddset fra Danske Spil, Telia og Restaurant Bone’s.