Så er det nu. NFL Picks går i gang for alvor, og skal du være med, så skal du tilmelde dig og sætte dine picks inden du går i seng i aften, og allersenest lige før kickoff til rundens første kamp. Her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i denne uge.

Der er lækre præmier i NFL Picks, hvor du hver uge kan vinde præmier fra Philips Hue og bogen Touchdown – 100 år med NFL.  Og alle spiller med gratis om præmier.

Tilmeld dig nu, lav en liga og tæv dine venner.

1. spillerunde (NFL spilleuge 2)
Browns og Bengals åbner runden natten til fredag, og ellers er alt som det plejer. 14 kampe søndag og en enkelt mandag.  

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp. 

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL Picks er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: San Francisco 49ers er godt nok på udebane, men det er mod et af NFLs dårligste hold, og så skal de forsvarende NFC mestre trække sig sejrrigt ud.  

75: Kansas City Chiefs er på udebane mod divisionsrivalen fra Los Angeles Chargers. Jeg tror ikke engang, det bliver tæt. 

60: Buffalo Bills ved, at i år er deres år. Derfor må de heller ikke fejle, selvom de er på udebane mod divisionsrivalen Miami Dolphins.

50: Tampa Bay Buccaneers og Tom Brady fik ikke den bedste start på sæsonen, men på søndag mod Carolina Panthers, der skal de have en sejr.

40: Pittsburgh Steelers kom fint fra land i sæsonen og hjemme mod Denver Broncos efterlader de ingen tvivl.

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks:
Philips Hue og bogen Touchdown – 100 år med NFL.