Jordan Love og Aaron Jones førte an, da Green Bay Packers rejste til Arlington og overvandt forhåndsfavoritterne fra Dallas Cowboys med 48-32.

Green Bay Packers og Jordan Love trodsede alle odds, da de rejste til Arlington og besejrede Cowboys med 48-32. Det var Cowboys’ første nederlag på hjemmebane i 17 kampe, og ciffertallene afspejler ikke, at Packers – med afstand – var det bedste hold på banen.

En af aftenens hovedpersoner var Packers’ Aaron Jones. Den 29-årige runningback var her, der og alle vegne, da han løb for 115 yards og scorede tre (!) touchdowns. Cowboys har efterhånden udviklet et kompleks mod Aaron Jones, som nu har scoret ni touchdowns i fire opgør mod “Amerikas hold”.

Packers’ unge quarterback Jordan Love fik også slået fast med syvtommersøm, at han er fremtidens mand i Green Bay. Love har været fremragende i sin første sæson som starter, efter at Aaron Rodgers skiftede til New York Jets i foråret 2023. I sin første slutspilskamp ramte Love på 16 af 20 kast for 272 yards og tre touchdowns, og han blev den første quarterback nogensinde til at slutte med en perfekt passer rating i sin første slutspilskamp.

Spørgsmålet er nu, om Mike McCarthys dage som cheftræner for Dallas Cowboys er talte? I løbet af de seneste tre år har McCarthy bare vundet én af fire slutspilskampe, og med aftenens nederlag må Jerry Jones lede længe efter sin fjerde Super Bowl-titel som holdejer.

Cowboys tabte kampen efter en katastrofal første halvleg, hvor de bare scorede syv point, mens Packers satte 27 point på tavlen. Dak Prescott fik bedre gang i spillet i anden halvleg, og han sluttede opgøret med 377 kastede yards og tre touchdowns, men også med to interceptions – deriblandt et pick-6 til Darnell Savage.

Omvendt må vi tage hatten for Matt LaFleur, som har ført ligaens yngste mandskab videre til anden runde af slutspillet. Derudover har LaFleur sikret en gnidningsfri overgang fra Aaron Rodgers til Jordan Love, der spiller som en af de bedste unge quarterbacks i ligaen.

I næste runde af slutspillet står Green Bay Packers over for førsteseedet San Francisco 49ers, som de møder på udebane i Californien.