NFL har offentliggjort kampprogrammet for anden runde af slutspillet.

Efter en hektisk Super Wild Card Weekend, hvor store favoritter som Dallas Cowboys og Philadelphia Eagles måtte lade slutspilslivet, er vi nu klar til den runde, som ofte bliver kaldt den bedste football-weekend i sæsonen. Divisions-runden!

Vi starter i Baltimore, hvor Lamar Jackson og C.J. Stroud brager sammen på M&T Bank Stadium. Stroud udstillede Cleveland Browns’ ellers højt respekterede forsvar i Wild Card-runden, hvor han ramte på 16 af 21 kast for 274 yards og tre touchdowns. Ravens og Texans mødtes i første spillerunde af grundspillet, hvor hjemmeholdet vandt med 25-9.

Dernæst rykker vi videre til Levi’s Stadium i Santa Clara, hvor 49ers møder Green Bay Packers. Matt LaFleurs Packers tog fusen på Dallas Cowboys i Wild Card-runden, som de besejrede med 48-32, efter at Jordan Love spillede en noget nær perfekt kamp.

Søndagens program begynder i Detroit, hvor Dan Campbell og Lions tager imod NFC South-vinderne fra Tampa Bay Buccaneers. Lions vandt sin første sejr i slutspillet siden 1992, da de besejrede Los Angeles Rams med 24-23 i Wild Card-runden, mens Buccaneers ydmygede de forsvarende NFC-mestre fra Philadelphia Eagles med 32-9.

Vi lukker og slukker i Buffalo, hvor Josh Allen møder Patrick Mahomes. Det er tredje gang på fire år, at de to quarterbacks står over for hinanden i slutspillet, og det er første gang siden 1993, at Buffalo Bills møder Chiefs på hjemmebane i slutspillet.

Kampprogrammet for Divisions-runden:

Seedninger står i parentes. Hjemmebaneholdet først.

Lørdag d. 20. januar 2024:
AFC: 22:30 Baltimore Ravens (1) vs. Houston Texans (4)
NFC: 02:00 San Francisco 49ers (1) vs. Green Bay Packers (7)

Søndag d. 21. januar 2024:
NFC: 21:00 Detroit Lions (3) vs. Tampa Bay Buccaneers (4)
AFC: 00:30 Buffalo Bills (2) vs. Kansas City Chiefs (3)