Green Bay Packers slår Los Angeles Rams overlegent med 32-18 og er klar til NFC-finalen. Aaron Rodgers spillede en stor kamp med tre touchdowns.

Lørdag aften skulle vi finde den første deltager i NFC-finalen, da Green Bay Packers foran 6.000 fans på Lambeau Field fik besøg af Los Angeles Rams. Kampen var imødeset med stor spænding, da det var en duel mellem ligaens bedste angreb (Packers) og bedste forsvar (Rams).

Opgøret blev i den grad domineret af det bedste angreb. Aaron Rodgers kastede for 296 yards med i alt tre touchdowns til følge. Ostehovederne supplerede det med at løbe næsten 200 yards, hvilket det resulterede i en komfortabel og flot sejr på 32-18.

Rodgers leverede adskillige fremragende spil i kampen og var nærmest konstant et skridt foran det normalt så skræmmende Rams-forsvar. Og når han endelig kom under pres eller blev sat i en vanskelig situation, fandt han på utrolig vis en løsning med et stort kast. Derudover formåede Green Bay at få sat stjerne-receiver Davante Adams i scene på trods af, at han hyppigt stod over for All Pro-cornerback Jalen Ramsey. Adams greb ni bolde for 66 yards og et touchdown.

Green Bay var uden uhyre stærke på tredje down, som de 67 procent af gangene konverterede til en ny første down.

Gæsterne fra Los Angeles fortjener faktisk ros for at hænge i ind til midt i fjerde quarter, selvom de til tider blev særdeles udspillet. Men det var først, da Aaron Rodgers med syv minutter tilbage fandt Allen Lazard for et dybt touchdown, at Packers lukkede kampen.

Jared Goff spillede en ganske udmærket kamp for gæsterne, men det var langt fra nok til at slå Green Bay. Goff havde haft det lettere, hvis han ikke måtte undvære wide receiver Cooper Kupp. Defensivt virkede forsvarsstjernen Aaron Donald også tydeligt mærket af den ribbensskade, han pådrog sig i Wild Card-runden.

Med sejren er Green Bay Packers nu i NFC-finalen, hvor de igen har fordel af hjemmebanen. Her møder de enten New Orleans Saints eller Tampa Bay Buccaneers.