Det holdt hårdt for Green Bay Packers, der med hiv og sving fik en sejr i land og sendte Seahawks både ud af slutspillet og hjem til Seattle med en 28-23 sejr.

Især i første halvleg var receiver Davante Adams ustoppelig. Igen og igen greb han bolde på vigtige tidspunkter og skaffede sit hold første downs.

Aaron Rodgers kiggede efter ham og fandt ham fem gange og et touchdown i de første 30 minutter. I anden halvleg greb han yderligere tre bolde, inkl. Packers sidste touchdown til 28-11.

Se højdepunkter fra kampen. Artiklen fortsætter efter videoen:

Seahawks – som de altid gør med Russell Wilson – kæmpede sig tilbage og fik scoret to touchdowns og reduceret til 28-23 efter en misset 2-point-conversion.

Seahawks fik bolden igen og havde muligheden for at bringe sig foran, men de to “Smith-brødre”, Preston og Zadarious, der begge kom til inden sæsonen, fuldførte en stor kamp med et sack på Wilson. De havde begge to sacks i kampen og var en konstant trussel i Seahawks’ backfield.

Davante Adams sluttede dagen med 8 catches for 160 yards og to touchdowns, mens runningback Aaron Jones havde 62 yards løb og scorede to touchdowns i første halvleg.

Aaron Rodgers ramte på blot 16 af 27 kast for 243 yards, men var meget præcis på de afgørende kast i kampen.

Russell Wilson var en énmandshær for Seahawks, men kunne ikke løfte opgave alene. Han havde 64 yards løb og ramte på 21 af 31 kast for 277 yards. Efter en blød første halvleg førte han sit hold til touchdowns på holdets første tre angrebsserier i anden halvleg på hhv. 69, 84 og 79 yards.

Marshawn Lynch var en non-faktor i spillet mellem mållinjerne, men så snart han kan dufte endzone er han ustoppelig og løb to korte touchdowns ind.

Packers er i NFC-finalen for tredje gang på seks sæsoner. De møder San Francisco 49ers på søndag, som de tabte 37-8 til i starten af november.