Tre’Davious White har revet korsbåndet over og er færdig for sæsonen.

Buffalo Bills uddelte stokkeprygl natten til fredag d. 26. november, da de besejrede New Orleans Saints med imponerende 31-6 i Louisiana. Alligevel blev det en ulykkelig Thanksgiving for Sean McDermott, der også måtte se sin talisman Tre’Davious White udgå med en knæskade.

Læs også: Buffalo Bills knuser New Orleans Saints på Thanksgiving

Og nu er Bills’ værste frygt blevet virkelighed. Tre’Davious White har revet sit korsbånd over og misser dermed resten af sæsonen.

Tre’Davious Whites skade er et hårdt slag for Buffalo Bills’ ellers velspillende forsvar, som har tilladt færrest point, næst færrest yards og fremtvunget flest turnovers pr. kamp i NFL-anno 2021.

I Tre’Davious Whites fravær ventes Taron Johnson at skulle supplere Levi Wallace som Buffalo Bills’ startende cornerbacks. Johnson står foreløbigt noteret for 49 kampe i NFL med 21 forsvarede kast og tre interceptions som følge. Endvidere må vi forvente at se en hel del mere til reserverne Siran Neal og Dane Jackson i Bills’ bagerste forsvarsgeledder.

Tre’Davious White har været én af ligaens absolut bedste cornerbacks, siden han blev valgt i første runde af 2017-draften af Buffalo Bills. Siden da er White blevet udnævnt til to Pro Bowls (2019-2020) og det prestigefyldte All Pro-førstehold (2019). White ender 2021 med 37 tacklinger, seks forsvarede kast og en interception.