Teddy Bridgewater er tilbage under center, når Carolina Panthers i weekenden møder Minnesota Vikings. Holdets stjernerunningback Christian McCaffrey er derimod meldt ude af kampen.

En knæskade holdt Teddy Bridgewater ude af sidste rundes kamp mod Detroit Lions, men den 28-årige quarterback meldes nu klar til denne rundes kamp mod Minnesota Vikings – holdet der i sin tid valgte ham i første runde af 2014-draften.

Det bliver Bridgewaters første kamp mod Vikings siden den forfærdelige knæskade, han pådrog sig under Vikings’ 2016-preseason.

Det er en historie, som medierne naturligvis har fokuseret på op til kampen. Det kommenterede Bridgewater også på efter onsdagens holdtræning.

– For mig er det bare endnu en mulighed for at gøre, hvad jeg elsker. Man skal ikke gøre de her kampe større, end de er. Jeg er bekendt med (mediernes) historie om kampen. Men det er den vigtigste kamp, fordi at det er den næste kamp, fortalte Bridgewater.

Mens Panthers altså får holdets startende quarterback tilbage, så bliver det heller ikke denne uge, at stjernerunningback Christian McCaffrey vender tilbage på banen.

McCaffrey trænede ellers med holdet onsdag, men klubben har vurderet, at det er bedst at give ham i hvert fald en uge mere på sidelinjen.