Buffalo Bills’ stræben efter en Super Bowl triumf i år, skal nu gennemføres uden en af deres vigtige defensive ledere.

Bills safety Micah Hyde er blevet placeret på IR og misser resten af sæsonen pga. en nakkeskade.
Hyde pådrog sig skaden i mandagskampen mod Titans, hvor han måtte udgå fra opgøret. Nu står det altså også klart, at han ikke kommer i kamp igen i denne sæson.

Læs også: Hele skadesoverblikket for denne spillerunde

Et forsvar uden Hyde kan blive et stort problem for Bills. Hyde og Jordan Poyer har nemlig været vist sig at være en af NFL’s stærkeste safety duoer, men nu må Bills klare sig uden den ene af de to dygtige forsvarsspillere.


Hyde har spillet ti sæsoner i ligaen og har kun misset to kampe i de seneste fem år som Buffalo Bills spiller. Siden Hyde kom til Buffalo før 2017 sæsonen, har han formået at lave 257 tacklinger, 14 interceptions, tre forcerede fumbles og ét touchdown i 79 kampe. Disse stats vidner også noget om, hvilken kaliber spiller Bills nu må undvære i resten af 2022.

Fjerdeårsspilleren Jaquan Johnson ligner manden, der skal starte i stedet for Hyde. Johnson har været på banen i 46 kampe for Bills, siden han kom til klubben som et sjetterundevalg i 2019. Så Bills er sikkert fuldstændig klar over, hvad de kan forvente sig af Johnson som starter.

Tabet af Hyde er blot endnu en af de mange skader Bills har fået på den defensive side af bolden i denne sæson indtil videre. Holdet har været nødsaget til at starte de to rookies Kaiir Elam og Christian Benford i de to første opgør. Derudover pådrog Dane Jackson sig også en uhyggelig skade i mandagskampen mod Titans, og forventes at være ude i længere tid, og stjernespilleren Tre’Davious White har endnu ikke spillet i denne sæson, grundet en korsbåndsskade han pådrog sig i 2021.


På trods af de mange skader er Bills stadig 2-0, og skal op imod divisionsrivalerne Miami Dolphins, der også er 2-0 i denne uge. Dolphins er i besiddelse af et virkelig giftigt angreb, så tabet af Micah Hyde bliver allerede sat på prøve søndag.