Det lignede et potentielt kæmpetab for Giants’ ellers giftige receiverkorps, men heldigvis slap New York med skrækken. Sterling Shepard har kun pådraget sig en mindre forstuvning.

Sterling Shepard imponerede som rookie, da han greb for næsten 700 yards og 8 touchdowns. I går gik der dog en skræk igennem Giants-organisationen, da Shepard faldt sammen til træning. Han tog sig med det samme til anklen, og det så ganske alvorligt ud. Efterfølgende har det dog vist sig, at der “blot” er tale om en “low-ankle” forstuvning, der generelt kun tager et par uger at komme sig over.


Frygten fra Giants har formentlig været en “high-ankle”-forstuvning, hvor forstuvningen sidder over ankelledet eller en brækket ankel. Begge skader vil have taget væsentlig længere tid at komme sig over, men i stedet kan vi med alt sandsynlighed få lov til at se Shepard, når sæsonen starter om en måneds tid.
New York Giants har investeret i receiverpositionen før den kommende sæson med Brandon Marshall, og det er håbet, at han, Odell Beckham Jr. og Sterling Shepard skulle danne én af ligaens bedste trioer på positionen.