New York Giants’ receiver er færdig for sæsonen efter at have revet sit korsbånd over.

Tredje spillerunde udviklede sig til lidt af et mareridt for New York Giants. Holdet fra “Big Apple” tabte selv til Cooper Rush-anførte Dallas Cowboys med 23-16, mens Philadelphia Eagles udbyggede sit forspring i divisionen med en sejr på 24-8 over Washington Commanders. For at gøre ondt værre, så mistede Giants også receiver Sterling Shepard, der udgik efter en soloulykke, hvor han sad fast i underlaget.

Efterfølgende er det kommet frem, at Shepard har revet sit korsbånd over, hvilket betyder, at han misser resten af 2022-sæsonen.

Det er en ubarmhjertig situation for Sterling Shepard, der står uden kontrakt i NFL til foråret. Derudover er det anden sæson i træk, at Shepard pådrager sig en alvorlig skade, da han rev sin akillessene over i fjor. Shepard nåede at gribe 13 bolde for 154 yards og et touchdown i år.

New York Giants’ receiverkorps var i forvejen tyndt besat og med Shepard ude, er Daniel Jones efterladt med Richie James, Kenny Golladay og Kadarius Toney som de primære våben. Indtil videre har Golladay og Toney imidlertid været tæt på usynlige i 2022.