En skulderskade har holdt Kawann Short fra at spille de sidste to uger, og nu har spilleren og Panthers besluttet, at Short skal under kniven. Han kommer derfor ikke på banen igen i 2019.

Panthers er blevet en defensiv profil fattigere.

Den defensive linjemand Kawann Short skal opereres, og derfor kommer han ikke til at spille igen i denne sæson. Det offentliggjorde Carolina Panthers i en pressemeddelelse.

– Kawann har gjort alt, han kunne for at blive klar til de sidste to kampe. Men vi har taget en beslutning, som vi tror på er bedst for Kawann og holdet på længere sigt. Derfor skal han have en skulderoperation og derefter fokusere på genoptræning og at blive klar til næste sæson, udtaler Panthers’ general manager Marty Hurney i pressemeddelelsen.

Selvom Kawann Shorts niveau tog et skridt i den forkerte retning i 2018-sæsonen, var han stadig en vigtig del af Panthers’ forsvar. Han nåede heller ikke sit flotte 2017-niveau i årets første to kampe, men han fik lavet tre defensive stops og tre gange fik han ramt quarterbacken, dog uden at få et sack.

Uden Shorts bliver det primært Gerald McCoy, Dontari Poe, Kyle Love og Vernon Butler, vi kommer til at se på Panthers’ indvendige 3-mandslinje.