Houston Texans er i deres tredje preseason-kamp blevet ramt af en alvorlig skade til runningbackprofilen Lamar Miller.

I de seneste sæsoner har Houston Texans været hårdt plaget af skader, blandt til quarterback Deshaun Watson, og i 2019 har de heller ikke kunnet undgå en alvorlig skade til en stor profil.

Før grundspillet overhovedet er blevet sparket i gang, har runningback Lamar Miller nemlig pådraget sig en alvorlig knæskade. Det forlyder, at han har revet et korsbånd i knæet over – en skade, der alt at dømme betyder, at han ikke kommer i aktion i 2019.

Det meddeler ESPN’s Adam Schefter.

Uheldet skete tidligt i Texans’ preseason-kamp mod Dallas Cowboys natten til søndag. 

Lamar Miller, 28 år, var udset til at være Texans’ startende runningback, ligesom han var det i 2018, hvor han løb for 973 yards og fem touchdowns.

I stedet må Houston Texans nu sætte deres lid til Duke Johnson, som de hentede i en byttehandel med Cleveland Browns tidligere på sommeren. Derudover råder de over upåagtede runningbacks Karan Higdon, Buddy Howell, Damarea Crockett, Josh Ferguson, Cullen Gillaspia og Taiwan Jones.

Texans kunne også lede efter en runningback på det åbne marked, og der er navne som Chris Ivory, Legarette Blount, Jonathan Stewart, Marshawn Lynch og Jay Ajayi måske aktuelle.