Det bliver med Tyler Huntley ved roret, at Baltimore Ravens skal jagte et slutspilsmirakel mod Pittsburgh Steelers i 18. spillerunde.

Lamar Jackson er stadigvæk ikke kommet sig efter, at han pådrog sig en ankelskade i 14. spillerunde mod Cleveland Browns. Den tidligere MVP fra 2019 forsøgte at træne i sidste uge, men det var tydeligt for enhver, at han ikke var sit mobile selv.

Og nu står det klart, at Lamar Jackson heller ikke kommer i spil, når Baltimore Ravens møder ærkerivalerne fra Pittsburgh Steelers i sæsonfinalen. Det bekræftede cheftræner John Harbaugh på sit seneste pressemøde.

I stedet skal Tyler Huntley starte for en anden kamp i træk og for tredje gang i sæsonen. Huntley har været en solid afløser for Jackson, hvortil han har ramt på 106 af 157 kast for 940 yards, seks touchdowns og tre interceptions, mens han ligeledes har løbet for 222 yards og to scoringer i 2021-sæsonen.

Efter fem nederlag på stribe har Baltimore Ravens sat den ellers sikre slutspilskurs over styr, hvortil de har brug for et regulært mirakel, hvis de skal avancere til det fine selskab. Dertil skal Ravens slå Pittsburgh Steelers, mens Jacksonville Jaguars skal overvinde Indianapolis Colts, New England Patriots skal besejre Miami Dolphins og endelig skal Las Vegas Raiders slå Los Angeles Chargers natten til mandag d. 10. januar 2022.