Dak Prescott skal opereres i sin hånd og står til at misse de næste seks til otte uger.

Dallas Cowboys fik en frygtelig start på sæsonen, da de tabte med 19-3 til Tampa Bay Buccaneers på hjemmebane i et opgør, hvor angrebet bare producerede 244 offensive yards og tillod fire sacks. Dak Prescott måtte også udgå undervejs med en skade i sin hånd, som han pådrog sig efter en kollision med Shaquil Barrett.

For at gøre ondt til værre for Mike McCarthy skulle det vise sig at være en alvorlig skade, som Prescott pådrog sig. Mandag har Cowboys meddelt, at Prescott skal opereres i sin hånd, hvortil han forventes at misse de næste seks til otte uger.

I Dak Prescotts fravær ventes Cooper Rush at overtage rollen som startende quarterback. Rush kom også ind mod Buccaneers, hvor han ramte på syv af 13 kast for 64 yards.

Skaden er den seneste i en perlerække, der har ramt Dallas Cowboys’ angreb. Foruden Prescott sidder Michael Gallup, Tyron Smith og James Washington ude, hvilket øjensynligt hæmmer angrebets potens.

I værste fald risikerer Prescott at sidde ude indtil 10. spillerunde, hvor Cowboys har haft friuge og møder Packers. I givet kommer Prescott til at misse tre divisionsopgør samt kampe mod Cincinnati Bengals og Los Angeles Rams.