San Francisco 49ers’ safety-stjerne Talanoa Hufanga har revet sit korsbånd over og er færdig for sæsonen.

Kyle Shanahan og Steve Wilks får til opgave at skulle erstatte Talanoa Hufanga i resten af 2023-sæsonen. Den mageløse safety har revet sit korsbånd over og kommer ikke i spil igen i år.

Talanoa Hufangas fravær bliver en svær pille at sluge for San Francisco 49ers, da han har etableret sig blandt de bedste safeties i NFL i de senere år. Den 23-årige var også forrygende spillende i år, hvor han nåede at levere 52 tacklinger og tre interceptions. Samlet set står Hufanga noteret for 181 tacklinger, to sacks, to forcerede fumbles og syv interceptions i sine bare tre år i NFL.

I stedet forventes rookie Ji’Ayir Brown at skulle træde til og forsøge at afløse Hufanga, ligesom det var tilfældet i weekendens kamp mod Tampa Bay Buccaneers. Brown var den eneste spiller i college-rækkerne, som leverede 10 interceptions i de to foregående sæsoner, og han leverede da også den kampafgørende interception mod Baker Mayfield i 11. spillerunde.

San Francisco 49ers har vundet syv af ti kampe i denne sæson, og indtager aktuelt førstepladsen i NFC West og det tredje seed i konferencen. Det kan dog ændre sig, når de møder ærkerivalerne fra Seattle Seahawks i den tredje og sidste Thanksgiving-kamp natten til fredag.