Chicago Bears kommer til at spille resten af deres 2021-sæson uden holdets største stjerne, der desværre skal under kniven.

Det har ikke været let at være Bears-fan i denne sæson, og nu bliver resten af året en smule værre. En fodskade sender holdets defensive superstjerne, edge rusher Khalil Mack, på operationsbordet. Den 30-årige forsvarsspiller pådrog sig skaden i slutningen af september, da holdet tabte til Cleveland Browns.

Mack spillede dog videre, faktisk i yderligere fire kampe for Chicago, men skaden er blevet for invaliderende, og det betyder, at sæsonen er slut.

Forsvarsspilleren var trods skaden stadig produktiv for Bears, og slutter sæsonen med seks sacks, hvoraf tre af disse kom efter nederlaget til Browns. Bears håbede at hvile var nok, og derfor har han ikke spillet siden syvende spillerunde, men desværre for begge parter var der brug for mere invasive metoder.

Mack har spillet de seneste fire sæsoner i The Windy City, efter holdet hentede ham (samt et valg i draftens anden og syvende runde) fra daværende Oakland Raiders for to førsterundevalg, et sjetterundevalg og et tredjerundevalg.  Det er blevet til 36,5 sacks i 52 kampe i de seneste fire år, men spillerens personlige succes har ikke ført til overordnet succes i Chicago, der har været præget af et ustabilt angreb.

Mack har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med klubben, en kontrakt der samlet var på seks år og vanvittige 141 millioner dollars. Bears skylder ham stadig mere end 46 millioner dollars, og han vil næste sæson koste mere end 30 millioner mod lønloftet.