Los Angeles Chargers’ ellers formidable presspiller frygtes ude i minimum fire kampe på grund af en fodskade.

Brandon Staley og Los Angeles Chargers led et smertefuldt nederlag i weekenden til Green Bay Packers på 23-20. For at gøre ondt værre måtte Joey Bosa igen forlade banen med en ny skade. Denne gang har Bosa forstrukket sin fod, og skaden forventes at holde ham ude i en længere periode.

Ifølge medierne The Athletic og NFL Media er det sågar usikkert, at Joey Bosa overhovedet kommer i spil igen i resten af 2023-sæsonen. Det vil være et stort slag for Chargers’ i forvejen hårdtprøvede forsvar, som har tilladt ottende flest point og næst flest yards i NFL i år.

Skaden må også være en svær pille at sluge for Joey Bosa, som har fået spoleret de senere år af sin karriere af skader. Joey Bosa var omsider blevet skaderne kvit og var ét af få lyspunkter på Chargers’ forsvar i år, hvor han står noteret for 20 tacklinger 6,5 sacks og en enkelt forceret fumble.

Med nederlaget er Los Angeles Chargers 4-6 for sæsonen, og står uden én af de eftertragtede slutspilspladser. Det betyder også, at Brandon Staleys trænerliv hænger i en tynd tråd, da han ikke har formået at forløse Chargers’ ellers talentfulde trup. Tværtimod.