Cincinnati Bengals skal klare sig uden sin talisman i resten af 2023. Joe Burrow er dømt færdig for sæsonen, da han har revet et ledbånd over i sit højre håndled.

Ambitionerne var tårnhøje, da Cincinnati Bengals startede 2023-sæsonen. Truppen bestod af den rette blanding af spændende og nye talenter og erfarne, veletablerede profiler, som har været med til at føre Bengals frem til sin mest succesfulde periode i holdets nyere historie.

Nu risikerer Bengals’ sæson at smuldre mellem fingrene på Zac Taylor. I kølvandet på et bittert nederlag til divisionsrivalerne fra Baltimore Ravens er det kommet frem, at Joe Burrow har revet et ledbånd over i sit højre håndled, som han skal opereres for. Operationen betyder, at Burrow misser resten af kampene i 2023-sæsonen.

I første omgang forventes den upåagtede rookie Jake Browning at overtage tøjlerne i Cincinnati. Browning blev også skiftet ind, da Joe Burrow udgik af torsdagskampen, hvor han ramte på otte af 15 kast for 68 yards og et touchdown.

Skaden blussede op, efter at Joe Burrow blev ramt af Ravens’ Jadeveon Clowney kort før pausefløjtet i torsdagskampen. Joe Burrow var tydeligt frustreret, og han bandede og svovlede, da han ikke var i stand til at kaste bolden ude på sidelinjen.

Vi kommer til at huske Joe Burrows 2023-sæson for de to skader, som både har og kommer til at forpurre Bengals’ angreb. I slutningen af juli pådrog Burrow sig en lægskade, som han spillede med i begyndelsen af sæsonen, selvom det utvivlsomt hæmmede hans spil og niveau. Burrow blev først skaden kvit i femte spillerunde, hvorefter han hjalp Bengals til fire sejre i træk – bl.a. over Seattle Seahawks, San Francisco 49ers og Buffalo Bills.

Det betyder også, at Cincinnati Bengals’ 2023-sæson vil blive husket som sæsonen, der aldrig blev forløst. Holdet havde endeløst potentiale, som de beviste, da Joe Burrow var skadefri. Samlet set slutter Burrow sin fjerde sæson i NFL med 2.309 kastede yards, 15 touchdowns og seks interceptions.

Med nederlaget til Baltimore Ravens befinder Cincinnati Bengals sig nederst i AFC North efter at have vundet fem sejre og tabt fem kampe. Det betyder, at Bengals ikke har råd til at tabe mange flere kampe, før de har udspillet sin rolle i 2023.