Chicago Bears’ quarterback, Jay Cutler, er ude i et par uger med en skade i sin højre tommelfinger. Linebacker Danny Trevathan skal opereres for en skade lig Cutlers og misser flere kampe, mens outside linebacker Lamarr Houston er ude resten af sæsonen med et overrevet korsbånd.

Chicago Bears’ nederlag til Philadelphia Eagles natten til tirsdag har efterfølgende udviklet sig til et sandt mareridt for John Fox og Co.

Først og fremmest udgik Jay Cutler af kampen sidst i tredje quarter med en tommelfinger-skade, der vil holde den ofte kritiserede quarterback ude de næste to til tre uger.

Derudover blev to af Chicagos bedste forsvarsspillere ramt af alvorlige skader. Den ene værre end den anden. Outside linebacker Lamarr Houston må desværre vinke farvel til resten af sæsonen efter at have revet korsbåndet i sit ene knæ over for anden gang på to år, mens inside linebacker Danny Trevathan, som holdet hentede i år, misser adskillige uger med en skadet tommelfinger. I modsætning til Cutlers skade, kræver Trevathans situation nemlig, at han skal under kniven.

Samtidig er den defensive tackle Eddie Goldman ude i cirka fire uger med en forstuvet ankel.

Bears er i den grad et såret dyr, og det er rigtig svært at se dem vinde kampe i de næste par uger med Brian Hoyer bag center og et meget decimeret forsvar. Første opgave bliver ude mod Dallas Cowboys klokken 02.30 natten til mandag. Mon ikke Dak Prescott, Ezekiel Elliott og Dez Bryant ser frem til det opgør?