Carolina Panthers’ cornerback, Ross Cockrell, ser ud til at må se 2018-sæsonen fra sidelinjen efter at have brækket benet til træning.

Tidligere på ugen måtte Panthers se den projekterede starter på højre tackle, Daryl Williams, forlade træningsbanen med en skade. Nu er der igen dårlige nyheder til holdet fra Charlotte. Cornerbacken Ross Cockrell, der blev hentet på en 2-årig kontrakt i off-season, har brækket benet.

Den uhyggelige skade skete efter et sammenstød med endnu nytilkommen panter, Torrey Smith. Umiddelbart efter sammenstødet kunne man høre Cockrell råbe “Mit ben er brækket”.

“Når du hører en voksen mand skrige, så ved du, at det ikke er godt,” udtalte rookie-cornerback Donte Jackson efter hændelsen. Jackson skal nu kæmpe med bl.a. Lorenzo Doss og Corn Elder om pladsen modsat James Bradberry.

Cockrell blev valgt af Buffalo Bills i fjerde runde af 2014-draften, og spillede i sidste sæson for New York Giants. Han er dog mest kendt for sin tid hos Pittsburgh Steelers, hvor han fik 22 kampe fra start. Cockrell var tiltænkt som en erstatning/opgradering efter Daryl Worley blev sendt til Philadelphia Eagles, som en del af handlen for Torrey Smith.