Det ville ikke være en rigtig pre season, hvis ikke Chargers får en stor profil skadet. Denne gang er det gået ud over den unge super-safety Derwin James.

Ovenpå en strålende rookiesæson stod Derwin James til at blive en af Chargers’ absolut vigtigste spillere i jagten på en Super Bowl. Desværre ser det ud til, at Chargers må sætte sin lid til andre i starten af sæsonen.

I følge NFL Networks Ian Rapoport har Chargers-superstjernen brækket en knogle i foden, og står til at misse en betydelig del af sæsonen. Opdatering: Skaden skulle James ude i tre til fire måneder, og holdet håber derfor at have ham klar til de afgørende kampe i grundspillet i november og december.

Derwin James blev set forlade Chargers’ træningsanlæg med en støttestøvle. Det er fortsat uvist, hvor stor en del af sæsonen, James kommer til at misse, men James skulle have rådført sig med en fodspecialist og overvejer nu sine muligheder.

Los Angeles Chargers valgte Derwin James med det 17. valg i 2018-draften, og han fulgte op med en glimrende rookie-sæson. Hertil blev James udvalgt til det prestigefyldte All Pro-førstehold efter at have præsteret 105 tacklinger, 3,5 sacks og 3 interceptions.