Dak Prescott er vendt tilbage på træningsbanen, men Mike McCarthy bekræfter, at Cooper Rush kommer til at starte i søndagens topkamp mod Philadelphia Eagles.

Vi var mange, der troede, at Dallas Cowboys var døde og borte efter, at Dak Prescott brækkede sin tommelfinger i første spillerunde. Virkeligheden er imidlertid, at reserven Cooper Rush har formået at holde skuden oven vande – godt hjulpet på vej af et særdeles velspillende Cowboys-forsvar.

Faktisk har Cowboys vundet rub, stub og fire kampe i træk med Cooper Rush under center, hvortil man kun er en enkelt kamp fra ubesejrede Philadelphia Eagles. Det har rejst flere interessante spørgsmål: Kan Cowboys kæmpe med om titlen, når Dak Prescott kommer tilbage? Eller er det Cooper Rush, der er bedst egnet til at slukke Cowboys’ titeltørst?

Vi får snart svar på spørgsmålene, da Dak Prescott snart er sin fingerskade kvit. Den 29-årige superstjerne er begyndt at kaste igen og deltager på begrænset basis i Cowboys’ træningssessioner.

I første omgang har Mike McCarthy afvist, at Dak Prescott allerede skulle være i spil til spille i topkampen mod Eagles. McCarthy betonede, at Prescott har et stykke vej endnu, samt at han er tryg ved at spille Cooper Rush fra start. Foruden at have sikret fire sejre står Rush noteret for 839 kastede yards, fire touchdowns og nul interceptions.

Dallas Cowboys og Philadelphia Eagles brager sammen kl. 02.20 natten til mandag d. 17. oktober.