Arizona Cardinals fik en vigtig sejr mod 49ers i torsdags, men for Evan Mathis var det en dyr sejr. Den dygtige og erfarne guard pådrog sig en ankelskade, som betyder, at hans sæson muligvis er ovre.

Cardinals har ikke fået den start på sæsonen, som de havde håbet. Med to sejre i fem kampe er der ikke plads til mange fejl fra NFC-finalisterne fra sidste år.

Nu må de også undvære en af holdets mest erfarne spillere i form af Evan Mathis. Den 34-årige guard har tidligere på året kæmpet med både en fodskade og en tåskade, men denne gang er det en ankelskade, der sætter ham ud af spillet. Ankelskaden opstod i torsdagens sejr mod 49ers, og til at tage Mathis’ plads på holdet har Cardinals hentet Ulrick John fra Dolphins’ practice squad.

Selvom injured reserve normalt betyder, at sæsonen er ovre, er der stadig et lille håb for Mathis. Alle hold har mulighed for at hente én spiller tilbage fra injure reserve, når spilleren har været på listen i minimum otte uger. Ankelskadens omfang er stadig ikke kendt, men det kunne blive Mathis, der i så fald vil have chancen for at vende tilbage sidste i grundspillet. I mellemtiden vil Earl Watford starte i stedet for Mathis.