Arizona Cardinals blev søndag udspillet af Carolina Panthers. Samtidig blev flere af deres stjerner også hårdt ramt af skader.

Værst gik det ud over den talentfulde left tackle, Jared Veldheer. Veldheer har revet en muskel i sin skulder over, og han er derfor færdig for denne sæson. Cardinals har også placeret den tidligere Oakland Raiders-profil på injured reserve, som bekræfter skadens alvor. Det er samme skade som Veldheer i 2013 pådrog sig, hvor han var ude i tre måneder.

Derudover er den højst betalte safety i NFL, Tyrann Mathieu også ude i et stykke tid. Mathieu har også pådraget sig en skulderskade. Det forventes at Mathieu går glip af alt fra tre til seks uger. Dermed slipper Mathieu ikke for endnu en sæson med en skade. I sidste sæson rev han sit korsbånd over.

Til sidst er det deres veteran receiver Larry Fitzgerald, som er blevet skadet. Fitzgerald har en mild forstuvning i sin ankel. Det forventes dog, at Fitzgerald kan spille igennem skaden – eller i værste tilfælde kun koste ham en enkelt uges pause.

Arizona Cardinals tabte 30-20 til Carolina Panthers i weekenden, og er nu 3-4-1 for sæsonen.