Den 28-årige Broncos receiver Tim Patrick må se til fra sidelinje i hele 2022, efter han har overrevet sit korsbånd i træningslejren.

Tim Patrick pådrog sig den alvorlige skade i en træningssekvens, hvor han greb en bold på akrobatisk vis og faldt akavet ned. Herefter blev han kørt fra træningsbanen, hvor nyheden om et overrevet korsbånd kom efterfølgende. Dermed er Tim Patricks 2022 sæson ovre før den egentlig begyndte.

Tim Patrick var ellers en spiller, der var spået en stor sæson og var begyndt at blive en større og større del af angrebet i de seneste par sæsoner. Han havde bl.a. 742 yards og seks touchdowns i 2020. I 2021 gjorde han sig fortjent til en kontraktforlængelse på $34,5 millioner over tre år. Så der var virkelig store forhåbninger til Patrick i 2022. Nu må Tim Patrick i stedet rette fokus mod 2023 sæsonen.

Broncos må nu klare sig uden Tim Patrick. Dog har de stadig en hel del andre gode våben Russell Wilson kan sigte efter i denne sæson bl.a. Courtland Sutton og Jerry Jeudy.