New York Jets fik i nat sæsonen tilbage på ret spor med en sejr på 37-31 over Buffalo Bills. Undervejs i kampen så det dog ud til, at wide receiver Brandon Marshall havde pådraget sig en slem knæskade. Det troede både holdkammerater og hovedpersonen selv.

Ryan Fitzpatrick og Co. leverede en flot præstation i nat, da New York Jets på udebane besejrede Buffalo Bills med 37-31 og dermed bragte sig på 1-1 for sæsonen.

Tidligt i kampen så det dog anderledes sort ud for Jets, da stjerne-receiver Brandon Marshall blev tacklet efter at have grebet en bold, hvorefter hans ene ben på uhyggelig vis blev fanget akavet under cornerback Stephon Gilmore.

Marshall var i tydelige smerter, og alt pegede på en alvorlig knæskade. Receiveren kom på benene og kunne heldigvis gå fra banen af egen kraft. Han snakkede med trænere i flere minutter på sidelinjen, før han smuttede i omklædningsrummet. Kort efter vendte han tilbage til opgøret, spillede resten af kampen og hjalp holdet til sejr med seks grebne bolde for 101 yards.

“Jeg troede, det var slut,” sagde Marshall om skaden efter kampen. “Jeg troede, jeg skulle fiske i min baghave i Florida i resten af sæsonen.”

Og veteranen var ikke den eneste, der frygtede det værste efter hændelsen.

“Jeg troede, han var ude for sæsonen,” sagde Jets’ cheftræner Todd Bowles, mens quarterback Ryan Fitzpatrick beskrev situationen som “meget skræmmende.”

New York Jets kan glæde sig over stadig at have en spilledygtig Brandon Marshall plus sæsonens første sejr i bagagen. Der er god grund til optimisme hos den grønne fanskare i USAs hovedstad.