Tyler Eifert, Bengals’ skadede tight end-stjerne, forventes ifølge NFL Networks Ian Rapoport først at blive kampklar i spillerunde fire.

Det har længe været usikkert, hvornår en af sidste års store åbenbaringer, Cincinnati Bengals’ Tyler Eifert, ville blive kampklar igen, efter den stærke tight end pådrog sig en ankelskade i årets Pro Bowl-kamp. Eifert blev opereret i maj, og mange i og omkring Bengals håbede på, at han kunne blive klar til sæsonstart. Det lader dog til, Eifert og Bengals-tilhængere må vente lidt længere.

Ifølge Ian Rapoport fra NFL Network, forventer Eifert nemlig først at blive klar til spillerunde fire, hvilket er en torsdags-kamp mod Miami Dolphins den 29. september.

Eifert begyndte først for nyligt at kunne løbe på den skadede ankel, og der er derfor lange udsigter til, at han kan blive klar til at varetage alle de opgaver, en tight end i NFL skal kunne administrere.

Der ventes at gå et par uger, før Eifert og Bengals kan give en realistisk vurdering af, hvornår han kan komme på banen igen. Vurderer de, at det ikke kan lade sig gøre til uge fire, har holdet mulighed for at sætte Eifert på Physically Unable to Perform-listen (PUP), hvilket betyder, at Eifert tidligst kan spille kampe i spillerunde syv – til gengæld kan Bengals i mellemtiden have en ekstra tight end på det 53-mand store hold, man må have, når sæsonen er i gang.

Færdig med Pro Bowl

Som nævnt tidligere blev Eifert skadet i årets Pro Bowl-kamp, og det har fået den store tight end til at ændre mening om den ellers prestigefyldte kamp.

”Det var en af de bedste weekender i mit liv, bare at hænge ud med alle drengene. Man hænger ud i poolen, og det var en god belønning for dem, der var med. Så kommer man til søndag og finder ud af, man rent faktisk skal spille en kamp. Det var en fantastisk uge, men jeg vil ikke risikere at gå igennem det her igen,” sagde Eifert i juli til avisen Cincinnati Enquirer.

Den tidligere Notre Dame-tight end blev draftet i første runde i 2013-draften, men fik først sit gennembrud sidste år, da han greb 52 bolde for 615 og hele 13 touchdowns.