Joe Burrow må se bort fra Tee Higgins i tiende spillerunde. Ja’Marr Chase er også meldt tvivlsom med rygproblemer.

Cincinnati Bengals har fundet melodien igen, efter at holdet fik en skrækkelig sæsonstart med tre nederlag i de fire første kampe. I de seneste to kampe alene har Bengals besejret titelaspiranterne fra San Francisco 49ers og Buffalo Bills med sammenlagt 55-35 og Joe Burrow har lignet sig selv igen med 631 kastede yards, fem kastede touchdowns og nul interceptions.

Således er Bengals ved at kæmpe sig tilbage i kampen om de forjættede slutspilspladser. Derfor må det også være en bitter pille at sluge for Zac Taylor og Joe Burrow, at de risikerer at mangle deres to farligste våben i tiende spillerunde, hvor Bengals møder Houston Texans.

I onsdags måtte Tee Higgins forlade Bengals’ træningspas, da han pådrog sig en forstrækning i baglåret. Higgins er dømt ude af tiende spillerunde og ifølge NFL Media risikerer receiveren at misse flere uger på grund af skaden.

Derudover døjer Ja’Marr Chase fortsat med smerter i sin ryg, som han slog i niende spillerunde, da han landede hårdt og forkert efter en luftduel. I skrivende stund er Ja’Marr Chase meldt tvivlsom til tiende spillerunde.

I værste fald må Bengals undvære både Higgins og Chase mod Texans, og i stedet må Joe Burrow sætte sin lid til Tyler Boyd, som har grebet et touchdown i to af de seneste tre kampe. Bengals råder også over rookie receiver Andrei Iosivas, Trenton Irvin, Irv Smith Jr., Drew Sample og Tanner Hudson.