Der er skidt nyt til Cardinals- og David Johnson-fans – og ikke mindst en håndfuld NFL Fantasy-spillere: David Johnson ser ikke ud til at komme tilbage i år.

Det fortæller Arizona Cardinals’ cheftræner, Bruce Arians, i et interview med AZCentral. David Johnson beskadigede sit håndled i første spillerunde, og har siden båret en skinne, som både hjælper helingsprocessen og samtidig stabiliserer håndledsregionen.


Dermed tyder det på, at Cardinals fortsat skal sætte sin lid til Andre Ellington, Kerwynn Williams og nytilkomne – forhenværende superstjerne – Adrian Peterson på running back-positionen.


Forinden 9. spillerunde befinder Cardinals sig med en 3-4 record, hvilket kun rækker til en tredjeplads i NFC West. Kun de sejrsløse San Francisco 49ers befinder sig dermed under holdet fra Arizona.
David Johnsons tidligt pådraget skade har således symboliseret Cardinals’ sæson. Holdets sæsonforhåbninger blev efterfølgende og endegyldigt slået i jorden i 7. spillerunde, da quarterback Carson Palmer brækkede armen i holdets rædderlige 33-0 nederlag til divisionsrivalerne, Los Angeles Rams.
I 2016 var David Johnson en force for ørkenholdet. Således løb den 25-årige running back for 1239 yards, han greb bolde for 879 yards og scorede i alt 20 touchdowns. For at sætte tallenes betydning i perspektiv, så scorede Arizona Cardinals totalt set 51 touchdowns i 2016.