Sæsonen er i fuld gang, og der kan blive hård kamp om divisionstitlen i AFC South, derfor passer Titans godt på en af deres profiler.

AJ Brown er en af ligaens bedste og mest dynamiske receivere, men han har pådraget sig en drilsk baglårsskade, og det kommer til at påvirke spillerens sæson. Ifølge Brown selv, så er han på en skåneplan i den nærmeste fremtid.

Den unge receiver kom til skade i Titans’ sejr over divisionsrivalen Indianapolis Colts i tredje spillerunde og måtte sidde over ugen efter. Han vendte tilbage i sejren over Jaguars i femte spillerunde, men han er ikke skadesfri og derfor passer holdet på ham. På et pressmøde udtaler Brown, at han gerne vil være på banen og bidrage med så meget som muligt hvert eneste snap, men holdet vil ikke tillade ham at spille fuldt ud før tiende spillerunde. 

Det betyder, at han kommer til at være begrænset i store kampe mod Bills, Chiefs, Colts og Rams. Det er en vigtig periode for et hold, der har et håb om at komme langt i slutspillet. Brown var udset til at udgøre en skræmmende duo med Julio Jones, der kom til holdet via trade i løbet af sommeren. Jones så dog sidst banen i kampen mod Colts, hvor Brown også blev ramt af skade.

Dermed har Tennessee været endnu mere afhængig af løbeangrebet og Derrick Henry, da de raske receivere har været spillere som Josh Reynolds og Chester Rogers.

Både Brown og Jones var ramt af skader i 2020, og det lader desværre til, at det bliver et tema igen i år.