Seahawks punter Michael Dickson formåede at punte læderet to gange på samme spil uden at blive kaldt for en straf.

Australske Dickson har spillet i Seattle i det nordvestlige USA, siden han blev draftet i 2018, hvor han imponerede alle ved at blive udvalgt til first-team all-pro i sin rookie-sæson. I nat imponerede han endnu en gang med et af de absolut vildeste spil i denne sæson. Seahawks stod med en fjerde down og 14, hvilket tvang Pete Carroll til at sætte Dickson og resten af punt-enheden på banen.

Beskyttelsen fejler dog, og linebacker Jamir Jones fra Rams kommer fri og blokerer sparket fra Dickson, der efterfølgende elegant får samlet den spindende bold op fra jorden. Det ligner, at han vil forsøge at løbe sig til en første down, men i sidste sekund ombestemmer han sig og hamrer bolden ned af banen med punt nummer to.

Kommentatorerne Joe Buck, Troy Aikman og tidligere NFL-dommer Mike Pereira er sikre på, at spillet er ulovligt, og dommerne smider da også flag på jorden. Overraskende nok bliver dommerne enige med sig selv om, at spark nummer to foregik bag line of scrimmage, hvilket gør begge punts lovlige.

Facit er et vanvittigt 68-yard punt, som ikke bliver returneret, hvilket resulterede i dårlig field position for Rams. På trods af det vilde spil endte Rams alligevel med at tage en vigtig 26-17 sejr i den stærke NFC West-division.

Se de to punts herunder: