Natten til torsdag tog Seahawks imod Rams i et vigtigt divisionsopgør, hvor Wilson måtte udskiftes med Geno Smith i tredje quarter.

Efter en spændende og mærkværdig kamp kunne Los Angeles Rams gå i omklædningsrummet som sejrherrerne i udekampen mod Seattle Seahawks med cifrene 26-17.

Dermed fortsætter Rams de gode takter, og de har nu vundet fire ud af sæsonens første fem kampe. Samtidig kom de tilbage på rette spor efter sidste uges nederlag mod de andre divisionsrivaler fra Arizona. Langt værre står det til med Seahawks, der kun har vundet to kampe og potentielt står til at skulle undvære deres største stjerne, Russell Wilson.

Ved stillingen 9-7 til Rams i tredje quarter blev Wilson presset af Aaron Donald, som prøvede at blokere Wilsons kast mod Tyler Lockett. Donald får ikke ram på bolden men derimod Wilsons mellemste finger, der går af led og forårsager en forstuvning.

Stjerne-quarterbacken kom tilbage på banen i næste angrebsserie, men derefter indså han og Seahawks, at det ikke var forsvarligt at spille videre. Geno Smith måtte træde til som erstatning, hvilket han klarede rigtig fint og førte Seahawks til ti point i fjerde quarter.

Det var som bekendt ikke nok til at sikre sejren, men de gode takter fra Smith kan vise sig at være et plaster på såret, da Wilsons status til næste uges kamp er usikker ifølge Pete Carroll. Siden Russell Wilson blev draftet i 2012, har han aldrig misset en kamp for Seahawks. Det løber sig op i 165 kampe i træk inklusiv slutspillet, hvilket kun fire andre quarterbacks har formået i NFLs historie.