Seahawks-profilen Jarran Reed er blevet tildelt seks kampe i skammekrogen for at have brudt NFL’s adfærdspolitik.

Pete Carroll står overfor en udfordring, når han skal sætte sit notorisk giftige Seahawks-forsvar op i starten af sæsonen.

Seattle må nemlig se bort fra stjerneskuddet Jarran Reed i grundspillets første seks kampe. Det skyldes, at den defensive linjemand har fået en karantæne for ikke at overholde NFL’s personal conduct policy – der oversat til dansk er NFL’s regelsæt for ordentlig adfærd.

Sanktionen sker som konsekvens af en episode, der stammer helt tilbage fra 2017. Dengang blev Reed hverken sigtet eller anholdt, men nu er dommen faldet fra NFL. Ifølge NFL Networks Ian Rapoport blev Reeds appel afvist fredag. Karantænen står dermed ved magt.

Savnet af Jarran Reed i de første seks kampe kommer utvivlsomt til at kunne mærkes i Seattle. Den 26-årige forsvarsspiller fik sit gennembrud i den forgangne sæson med 10,5 sacks, og hans evne til at få fingrene i quarterbacken er guld værd for Seahawks.

I off season blev stjerne-pass rusher Frank Clark tilmed sendt til Kansas City i stor byttehandel, så det er svært at se, hvem der skal kreere pass rush for NFC West-mandskabet i september og oktober.