Seattle Seahawks-tight end Greg Olsen pådrog sig en slem fodskade i torsdagskampen mod Arizona Cardinals. Skaden forventes at holde Olsen ude i cirka to måneder, og han kan dermed have spillet sin sidste kamp.

Den rutinerede tight end Greg Olsen har måske spillet i NFL for sidste gang.

Olsen pådrog sig i nat en større skade i foden, som muligvis koster ham resten af sæsonen. Ifølge NFL Networks Ian Rapoport forventes skaden at holde Olsen ude i cirka to måneder.

Eftersigende har Olsen dog ikke opgivet håbet om at spille igen. Skulle Seahawks gå langt i slutspillet øjner den 35-årige tight end muligheden for at gøre comeback. Det ville være noget af en historie.

Greg Olsen har meddelt, at han stopper karrieren efter denne sæson, hvor han fortsætter som NFL-kommentator for FOX. Et job, som han allerede begyndte på i sidste sæson, og som han har høstet pæne roser for.

Den erfarne tight end blev valgt af Chicago Bears i første runde af 2007-draften. Her spillede han frem til 2011, hvorefter han etablerede sig som en stor profil hos Carolina Panthers de efterfølgende ni sæsoner. Før denne sæson skiftede han til Seattle Seahawks, hvor han forhåbentlig slutter karrieren på banen og ikke på bænken.