Pete Carroll og resten af Seattle Seahawks ser ud til at kunne ånde lettede op. Geno Smith forventes klar til braget mod San Francisco 49ers denne torsdag.

Mandag kunne cheftræner Pete Carroll meddele, at Geno Smith forventes at blive klar til 12. spillerunde, hvor Seattle Seahawks møder ærkerivalerne fra San Francisco 49ers til Thanksgiving.

Geno Smith missede ellers størstedelen af den anden halvleg i Seahawks’ seneste kamp mod Los Angeles Rams, efter at han blev pulveriseret af Aaron Donald. Den 33-årige quarterback kæmpede sig tilbage i kampens slutfase, men kunne ikke forhindre, at Seahawks tabte med 17-16 til Los Angeles Rams.

I Geno Smiths fravær trådte upåagtede Drew Lock til, og han var ikke opgaven voksen. Lock nåede at kaste fire gange, men forcerede alligevel en interception, som var stærkt medvirkende til, at Seahawks tabte førstepladsen i NFC West for en stund.

Seattle Seahawks møder San Francisco 49ers natten til fredag i den sidste af tre Thanksgiving-kampe. Opgøret har massive slutspilsimplikationer, da vinderen af opgøret både indtager førstepladsen i NFC West og det tredje seed i NFC.