Trent Williams forventer at spille i 49ers’ kommende slutspilsbrag mod Dallas Cowboys – trods fortsatte problemer med sin albue.

Det var med nød og næppe, at San Francisco 49ers avancerede til slutspillet, da de på sensationel vis besejrede Los Angeles Rams i 18. spillerunde efter at have været bagud med 17-3 ved pausen. Og 49ers leverede endda det usandsynlige comeback uden deres bedste spiller, Trent Williams, der missede opgøret med en albueskade.

Slutspilsavancementet har rejst spørgsmålet om, hvorvidt Trent Williams kan blive sin albueskade kvit og starte, når 49ers brager sammen med Dallas Cowboys i dét, der er wild card-rundens mest imødesete opgør? Foreløbigt har Trent Williams ikke trænet med 49ers’ mandskab i indeværende uge.

Ikke desto mindre melder ESPN, at Trent Williams forventer at spille i søndagens slutspilsopgør – på ren og skær adrenalin og iført yderligere beskyttelse på albuen. Og det bliver – formentlig – afgørende for kampens udfald, da Randy Gregory og Micah Parsons venter i Cowboys’ presspil.

Trent Williams har været en force i indeværende sæson, hvortil Pro Football Focus rangerer ham som ligaens suverænt bedste offensive tackle – og sågar ligaens bedste spiller foran Aaron Donald, Davante Adams, Cooper Kupp, Myles Garrett og Tom Brady.

San Francisco 49ers møder Dallas Cowboys kl. 22.30 dansk tid på søndag d. 16. januar 2022.