San Francisco 49ers-quarterback Jimmy Garoppolo har en chance for allerede at være klar til holdets næste kamp. Modstanderen er ubesejrede Arizona Cardinals.

San Francisco 49ers havde mildt sagt en dårlig søndag. Klubben måtte på hjemmebane se sig besejret af divisionsrivalerne Seattle Seahawks, hvilket var det andet nederlag i træk på eget græs.

Men som om det ikke var slemt nok, blev klubben også ramt af flere skader. Mest nævneværdigt blev quarterback Jimmy Garoppolo lægskadet i anden quarter og derfor spillede rookie-førsterundevalg Trey Lance hele anden halvleg.

Jimmy Garoppolo håber på, at skaden maksimalt holder ham ude i to uger. Samtidig er cheftræner Kyle Shanahan (endnu) ikke klar til at melde Jimmy G ude af søndagens brag mod ubesejrede Arizona Cardinals.

Shanahan siger på et pressemøde mandag, at der er en chance for, at Garoppolo spiller mod Cardinals. Det virker dog usandsynligt.

Læs også: Browns henter Froholdt!

På trods af Kyle Shanahans udtalelser skal vi nok forvente at se en quarterback-duel mellem Kyler Murray og Trey Lance, når 49ers skal forsøge at ødelægge Cardinals prædikat som NFL’s eneste ubesejrede mandskab.

Kittle og Williams er dag-til-dag
Ud over Jimmy G døjer to andre vigtige angrebsspillere også med skader. George Kittle har også problemer med en lægskade, mens Trent Williams pådrog sig en skade i skulderen mod Seahawks. Begge spillere karakteriseres som dag-til-dag og er derfor i spil til Cardinals-kampen.