Kicker Robbie Gould er så utilfreds med San Francisco 49ers’ kontrakttilbud, at han ønsker at blive sendt til et andet hold i en byttehandel.

En af NFL’s bedste kickere de seneste to sæsoner sparker muligvis bolde for et nyt hold i denne sæson. San Francisco 49ers-kicker Robbie Gould er ifølge ESPN’s Adam Schefter så utilfreds med forhandlingerne om en ny kontrakt, at han forlanger at blive tradet.

Tidligere i off season placerede 49ers franchise tagget på den rutinerede kicker, der har ramt imponerende 96 procent af sine field goals i sine hidtige to sæsoner på vestkysten, men nu har Gould trukket sig fra forhandlingerne og håber på at finde en ny arbejdsgiver ved at presse San Francisco til en byttehandel.

Gould har været en af NFL’s mest stabile kickere, siden han kom ind i ligaen i 2005 og satte sig tungt på kicker-jobbet i Chicago, der overraskende fritstillede den sikre sparker kort før starten på grundspillet i 2016.

Det går sjældent godt for en kicker, der stiller et ultimatum, så det er spændende at se, hvad sagaen ender med. Måske et comeback til Chicago? Eller måske kapitulerer Gould og bliver hos 49ers. Det vil de næste uger gøre os klogere på.