Den legendariske San Francisco 49ers quarterback og fire-dobbelte Super Bowl mester Joe Montana forhindrede i weekenden en kidnapning af sit barnebarn.

I weekenden stod Joe Montana overfor en modstander, der var langt værre end nogen defensive tackle, der nogensinde har jagtet ham.

Hall of Fame-quarterbacken Joe Montana og hans kone stod pludselig ansigt til ansigt med en indbrudstyv, der ikke var ude efter Super Bowl ringe eller MVP trofæer, men derimod parrets ni måneder gamle barnebarn.

Ifølge politiet i Los Angeles var en kvinde trængt ind i hjemmet og havde fundet frem til børneværelset, hvor hun stod med babyen i sine hænder, da Montana-ægteparret overraskende hende.

Joe Montana og hans kone Jennifer, konfronterede kvinden, som myndighederne senere identificerede som Sodsai Dalzell, og forsøgte at tale kvinden til besindelse og bad hende om at give barnebarnet tilbage.

Ifølge politirapporten, der er skrevet på baggrund af vidneudsagn fra Montana-ægteparret, kom det til fysisk håndgemæng, der endte med, at Jennifer Montana rev barnet ud af kvindens arme.

Politiet oplyser, at kvinden efterfølgende flygtede fra hjemmet, men senere blev arresteret. Hun bliver nu sigtet for bortførelse og indbrud.

“Tak til alle, der har skrevet.” tweetede den tidligere tre-dobbelte Super Bowl MVP søndag. “Skræmmende situation, men taknemmelig for, at alle har det godt. Vi sætter pris på, at vores privatliv lige nu respekteres.”

64-årige årige Joe Montana bliver stadig betragtet som en af de bedste quarterbacks i NFL-historien. Han vandt fire Super Bowls med 49ers, blev kåret til MVP i de tre, og kastede ingen interceptions i de fire finaler. Han gik på pension i 1994 efter 14 sæsoner for San Francisco 49ers og to for Kansas City Chiefs.

Kilde: Associated Press