San Francisco 49ers’ quarterback Jimmy Garoppolo deler fortsat vandene – til trods for at han stod i Super Bowl LIV for et par måneder siden.

Jimmy Garoppolo vil altid være kendt som Tom Bradys – i skrivende stund – knap så succesfulde protegé. Det er til trods for, at Garoppolo og San Francisco 49ers spillede sig til Super Bowl i Miami i februar-måned, samt at 49ers er 19-5 i grundspilssammenhæng med Garoppolo under center.

Efter 49ers’ nedsmeltning i fjerde quarter af Super Bowl LIV har kritikken atter haglet ned over Jimmy Garoppolo, som havde muligheden for at hjemtage holdets første titel i 25 år.

I en radioudsendelse på ESPN har tight end George Kittle nu taget sin quarterback i forsvar:

“Jimmy (Garoppolo, red.) arbejder røven ud af bukserne. Vi ville aldrig være nået til Super Bowl uden ham. Han vil altid blive bedømt på sine sejre og nederlag, men jeg synes, at han har gjort det forrygende for os. Desuden er han et fantastisk menneske – og en stor leder for det her hold,” udtalte George Kittle, hvorefter han konkluderede:

“Han (Jimmy Garoppolo, red.) er startende quarterback for San Francisco 49ers og derfor vil han – selvsagt – være under en del pres. Han har formået at håndtere det – og jeg priser mig lykkelig over, at han er min quarterback.”

Jimmy Garoppolo står noteret for 42 kampe i NFL, hvori han har kastet 6.946 yards, 44 touchdowns og 21 interceptions. I 2018 rev han sit korsbånd over, hvilket var stærkt medvirkende til, at 49ers sluttede 4-12.