49ers henter nu hjælp til den defensive linje, hvor de døjer med mange skader.

San Francisco 49ers blev hårdt ramt af skader i weekenden, og det helt store tab var pass rusheren Nick Bosa, der nu er færdig for sæsonen med en alvorlig knæskade.

Samtidig er der også tvivl om Solomon Thomas’ skadessituation, efter at han også pådrog sig en knæskade i sejren over New York Jets, mens også Dee Ford er tvivlsom, og det får nu San Francisco 49ers til at handle.

Ifølge Ian Rapoport fra NFL Network henter de således den erfarne pass rusher Ziggy Ansah på en etårig aftale til knap tre millioner dollar. 49ers’ cheftræner, Kyle Shanahan, har også bekræftet handlen, skriver NBC Sports, men den bliver først annonceret, når den 31-årige forsvarsspiller har gennemført coronatests.

Signingen af Ansah kommer til gengæld ikke helt ud af det blå. I løbet af den seneste måneds tid har han været på besøg hos 49ers et par gange.

Ziggy Ansah spillede i sidste sæson for Seattle Seahawks, hvor han på 11 kampe leverede 2,5 sacks. Tidligere har han spillet for Detroit Lions, hvor han var en stor stjerne, og i alt står han noteret for 50,5 sacks i NFL.

49ers møder New York Giants i den kommende spillerunde.