San Francisco 49ers’ general manager John Lynch fastholder, at Jimmy Garoppolo er fremtidens mand bag center.

I den indeværende sæson har San Francisco 49ers været en skygge af det hold, som i sidste sæson fejede al modstand i NFC bort og avancerede til Super Bowl LIV. 49ers er – i skrivende stund – på sidstepladsen i NFC West med 4-5 og har fået forpurret sæsonen med skader til adskillige profiler.

Særligt angrebet har været ineffektivt i forhold til de høje standarder, som Kyle Shanahan plejer at sætte. 49ers’ angreb har kun produceret 13. flest yards (374 pr. kamp) og scoret 18. flest point (25 pr. kamp) i år, hvortil Jimmy Garoppolo er blevet voldsomt kritiseret og ad flere gange bænket til fordel for Nick Mullens.

Jimmy Garoppolo kommer som bekendt til at slutte sæsonen på sidelinjen med en ankelskade. Det har fået flere medier og eksperter til at sætte et punktum for Garoppolos tid i 49ers. De spår ganske enkelt, at han er færdig som startende quarterback i San Francisco.

Kritikken og rygterne har nu fået San Francisco 49ers’ general manager til at tage Jimmy Garoppolo i forsvar via et interview med KNBR’s Murph and Mac:

“Vi er ganske enkelt et bedre hold, når Jimmy (Garoppolo, red.) er på banen. Han har været afgørende for vores nyere succes – og jeg har fortsat stor tillid til ham. Jimmy har måske ikke levet op til sit normale niveau i år, men han har også været forstyrret af skader,” udtalte John Lynch.

Jimmy Garoppolo er 22-8 som startende quarterback for San Francisco 49ers med 7.352 kastede yards, 46 touchdowns og 26 interceptions som følge.