NaVorro Bowman ligner en San Francisco 49er for livet, efter linebackeren har skrevet under på en fire-årig forlængelse, der gør ham til den anden-bedst betalte på positionen.

Der er ikke de store forventninger til San Francisco 49ers i denne sæson, men det har ikke forhindret holdet i at sikre sig holdets bedste spiller og en af NFLs bedste linebackere langt ud i fremtiden.

NaVorro Bowman har nemlig fået forlænget sin kontrakt med fire år, så han nu vil være at finde i San Francisco til og med 2022-sæsonen.

Aftalen for den tre-dobbelte Pro Bowler er på 11 millioner dollars om året med 20 millioner garanteret, hvilket gør ham til den anden-bedste betalte linebacker efter Panthers’ Luke Kuechly.

#49ers and LB Navorro Bowman agreed to a 4-year extension worth $44M with $20M guaranteed, source said. He has three years left on his deal

— Ian Rapoport (@RapSheet) 4. august 2016

Bowman blev slemt skadet i AFC Championship-kampen mod Seahawks i 2013-sæsonen (januar 2014), men i sidste sæson var han stærkt tilbage og ledte ligaen med 154 tacklinger. Han takker alle omkring sig for den enorme støtte.

“Mine holdkammerater og trænere har betydet så meget for mig gennem min karriere, og jeg takker dem for at hjælpe mig med at blive den spiller, jeg er i dag. Den støtte jeg har fået fra min familie og venner i løbet af mit liv, især støtten gennem modgangen de seneste par år har betydet meget for mig. Jeg kan ikke vente på, at sæsonen starter og spille foran de bedste fans i NFL.”

Bowman er blevet den altoverskyggende profil og kaptajn på holdet ved den amerikanske vestkyst, efter Patrick Willis stoppede karrieren i marts 2015.