Efter et flot grundspil floppede Dallas Cowboys godt og grundigt i slutspillet. Spørgsmålet er nu, om Jerry Jones har gjort nok for at forstærke holdet, så de kan bryde 27 års mesterskabstørke?

Natten til fredag d. 9. september går det igen løs, når Los Angeles Rams og Buffalo Bills sparker den kommende NFL-sæson i gang. Traditionen tro er vi på Gul Klud klar til at klæde dig bedst muligt på til sæsonen anno 2022.

På 32 dage udgiver vi 32 sæsonoptakter, så vi kommer hele vejen rundt om ligaens hold og fjerneste afkroge. Vi udgiver sæsonoptakterne divisionsvis og vi starter med NFC East, hvor Dallas Cowboys skal forsøge at tage det sidste skridt imod Super Bowl.

Nævneværdige afgange:

WR, Amari Cooper, Cleveland Browns
OT, La’el Collins, Cincinnati Bengals  
EDGE, Randy Gregory, Denver Broncos
OG, Connor Williams, Miami Dolphins
S, Keanu Neal, Tampa Bay Buccaneers
WR, Cedrick Wilson Jr., Miami Dolphins
K, Greg Zuerlein, New York Jets
DE, Brent Urban, Baltimore Ravens
TE, Blake Jarwin, kontraktløs
S, Damontae Kazee, Pittsburgh Steelers

Nævneværdige tilgange:

WR, James Washington
EDGE, Dante Fowler
LB, Anthony Barr

Draftårgang:

1. runde: Tyler Smith, OT
2. runde: Sam Williams, DE
3. runde: Jalen Tolbert, WR
4. runde: Jake Ferguson, TE
5. runde: Matt Waletzko, OT
5. runde: DaRon Bland, CB
5. runde: Damone Clark, ILB
5. runde: John Ridgeway, DT
6. runde: Devin Harper, LB

Det var lige ved og næsten for Cowboys i 2021

Forventningerne vil altid være tårnhøje til Dallas Cowboys, der har været folkeeje siden 1970’erne, hvor de brillerede under Tom Landry, vandt to mesterskaber og blev udråbt til at være ”Amerikas hold”. Faktum er imidlertid, at kun Barry Switzer har været i stand til at hjembringe mesterskabet til Dallas siden hen, ligesom at Cowboys end ikke har kvalificeret sig til en konferencefinale siden 1995.

Mike McCarthy er den seneste træner i rækken, som kæmper med forventningens pres i Dallas. Til trods for at McCarthy vandt 12 grundspilskampe og stod i spidsen for ligaens højest scorende angreb og mest opportunistiske forsvar, blev der alligevel sat spørgsmålstegn ved hans status og jobsikkerhed efter sæsonen. Det skyldes selvfølgelig, at Cowboys igen blev elimineret fra slutspillet, før det for alvor var begyndt – denne gang til de historiske rivaler fra San Francisco 49ers, bare for at gøre ondt værre.

Spørgsmålet er nu, om Mike McCarthy kan ryste kritikken af sig og føre Cowboys tilbage til fordums styrke og indtage en førende magtposition i ligaen? Ejer Jerry Jones bliver ikke yngre, tværtimod bliver han mere følelsesladet på sine pressemøder, hvor han igen og igen betoner sin iver efter at føre sine elskede Cowboys til triumf på ny.

Næste side: Har Cowboys mandskabet til at indfri forventningerne og gå hele vejen? 

1 KOMMENTAR