Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og på Gul Klud vil vi gerne klæde dig godt på til sæsonen. 32 dage i træk giver vi dig derfor en skarp optakt til dit yndlingshold og ethvert andet hold i NFL. Giants har draftet, hvad de mener er fremtidens quarterback i Daniel Jones. Hvornår får vi ham at se?

En æra slutter, en ny begynder

Eli Manning er udnævnt til starter for Giants, men Daniel Jones puster ham i nakken.

Giants draftede tilbage i april endelig en ny quarterback til at erstatte Eli Manning i fremtiden. Man valgte Daniel Jones allerede med sjettevalget i første runde. Mange, jeg selv inklusive, mente at dette var alt for højt at snuppe Jones, der af mange var rangeret som værende en quarterback, man først burde gå efter i anden eller tredje runde. Spørgsmålet er ikke om Jones kommer til at spille, men mere hvornår.

Jones har faktisk set ganske fornuftig ud i preseason, og selvom man jo altid bør være påpasselig med, at lægge for meget i hvad man ser i preseason, så må det alligevel være betryggende for Giants at se. Jones har ikke kastet et eneste kast som har været i nærheden af en interception. Hans placering af boldene hans kaster og hans overordnede præcision har set godt ud. Han står godt i lommen og læser forsvaret godt. Egentlig synes jeg faktisk Giants burde starte ham i week 1.

Da Pat Shurmur havde succes i Vikings, var det blandt andet på grund af, at de havde så stor success med playaction. Playaction er noget mere effektivt, når du har en quarterback, der også kan løbe med bolden. Det kan Eli Manning ikke, men det kan Daniel Jones. Ham sammen med Saquon Barkley bag en forbedret offensiv linje kunne måske godt blive spændende. Det kommer dog næppe til at ske, men det ville undre mig meget, hvis Giants ikke spiller Jones på et tidspunkt, hvis de er matematisk elimineret fra slutspillet.

Talentfuldt secondary, men hvor er pass-rushet?

Giants har et secondary, der faktisk ser ganske talentfuldt ud, og som man nu har investeret en del resourcer i for at få opgraderet. Gruppen ser med Jabrill Peppers på safety samt Janoris Jenkins og DeAndre Baker på cornerback ud til godt at kunne udfordre modstanderens receivere. Men problemt opstår på pass-rush, hvor Giants virkelig savner kvalitet. Det kunne måske gå, hvis man spillede i en division imod hold med dårlige offensive linjer. Men mod Eagles og Cowboys? No way José! Medmindre Marcus Golden rammer sit niveau fra tilbage i 2016, eller Lorenzo Carter viser sig bedre end i hans rookie sæson, ja så er det svært at se, hvordan Giants vil få pres på quarterbacken.

Store Dexter Lawrence skal sørge for, at Giants bliver effektive mod løbet i år.

James Bettcher er en defensiv koordinator, der er rigtig glad for at blitze, og det bliver Giants nok også nødt til at gøre. Men når man har Alec Ogletree som sin centrale linebacker, som ikke er særlig god i opdækningen, ja så har vi balladen. Giants draftede godt nok Dexter Lawrence i første runde i årests draft, men han er primært god imod løbet og er ikke den store pass-rusher. Derfor kan forsvaret godt ende med at få problemer.

Realistisk målsætning: Vind omkring 6-7 kampe

Det bliver formentlig meget svært for Giants, at komme i nærheden af slutspillet når de er i division med to powerhouses i Cowboys og Eagles. Som jeg ser det afhænger meget af deres sæson af, hvor godt den offensive linje spiller. Hvis de spiller godt og Eli Manning pludselig begynder at spille på et nogenlunde niveau, så kan de godt vinde nogle kampe. Deres kampprogram er faktisk ikke overvældende svært. Især ikke programmet inden deres bye-week. Det bliver nok nødvendigt at score mange point, for deres forsvar kunne jeg godt se tillade mange point.  

Nævneværdige afgange:
Odell Beckham Jr., WR (trade med Browns)
Olivier Vernon, OLB (trade med Browns)
Landon Collins, SS (Redskins)
BW Webb, CB (kontraktudløb)
Jamon Brown, G (kontraktudløb)
Curtis Riley, FS (kontraktudløb)

Nævneværdige tilgange:
Kevin Zeitler, G (trade med Browns)
Jabrill Peppers, SS (trade med Browns)
Golden Tate, WR (4 år, 37,5 millioner dollar)
Anthoine Bethea, S (2 år, 6,5 millioner dollar)
Markus Golden, LB (1 år, 3,75 millioner dollar)

Draften
Runde Pick SpillerPos. Skole
16Daniel JonesQBDuke
117Dexter LawrenceDTClemson
130Deandre BakerCBGeorgia
395Oshane XiminesEDGEOld Dominion
4108Julian LoveCBNotre Dame
5143Ryan ConnellyLBWisconsin
5171Darius SlaytonWRAuburn
6180Corey BallentineCBWashburn
7232George Asafo-AdjeiOTKentucky
7245Chris SlaytonDTSyracuse

Skriv en kommentar