To vilde stadions, fire populære hold, Black Friday shopping og greasy BBQ.

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel, når vi skal fejre Thanksgiving sammen i Minnesota, hvor Vikings møder Patriots, og vi efterfølgende tager til Kansas City til braget mellem Chiefs og Rams.

Du skal opleve et af NFLs nyeste indendørs stadioner og et af de ældste udendørs stadioner, som har én ting til fælles: Et meget højt decibelniveau. Glæd dig football og larm på den der NFL-måde.

Prøv NFL GamePass gratis

Turen er på syv dage og dækker to live-kampe omkring Thanksgiving og mulighed for at se Monday Night kampen på en sportsbar. Og så skal du naturligvis prøve en ægte Kansas City BBQ.  

NFL-kampe live:
Torsdag 24. november: Minnesota Vikings – New England Patriots
Søndag 27. november: Kansas City Chiefs – Los Angeles Rams
Mandag 31. oktober: Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers (sportsbar) 

Thanksgiving Football
Minnesota Vikings – New England Patriots

Der er kalkun til hovedret og football til dessert, når vi gentager succesen med en Thanksgiving-tur til USA.

Traditionen tro spiller Lions og Cowboys hjemme på Thanksgiving, og så går hjemmebanen på skift til den tredje kamp på den store amerikanske helligdag. 

I år er Minnesotas US Bank Stadium vært, og du kan godt glæde dig et lilla inferno, røg og lysshow af de helt store dimensioner, mens Prince blæser ud af højttalerne, når hjemmeholdet tager imod Patriots. 

Vikings har superstjerner som Justin Jefferson og Dalvin Cook, mens Patriots kommer med deres unge quarterback Mac Jones og naturligvis har legendariske Bill Belichick på sidelinjen. 

Vi har tre dage i Minnesota, og der kan du f.eks. lave al din juleshopping på Black Friday i Mall of America, der er et af verdens største shoppingcentre. Der er også spændende udstillinger, smukke naturoplevelser og måske endda plads til et besøg i det berømte Science Museum.  

Søndag eftermiddag
Kansas City Chiefs – Los Angeles Rams

Turen går videre til Kansas City, hvor vi for første gang skal besøge Arrowhead Stadium. Mange af vores nye og faste medrejsende har efterspurgt en kamp på det legendariske stadion, og nu byder muligheden sig endelig, og så endda med en gentagelse af en af de bedste kampe, vi nogensinde har overværet.  

I 2018 vandt Rams i Los Angeles med 54-51 over Chiefs, Nu mødes de i Kansas City, og vi håber naturligvis på en gentagelse, når Matthew Stafford og Patrick Mahomes krydser klinger for anden gang i karrieren. 

Udover de to quarterbacks, så vælter det med store stjerner på begge sider af bolden, som Aaron Donald, Jalen Ramsey og Travis Kelce. Stemningen på et proppet Arrowhead er fabelagtig og lydniveauet historisk højt, og du sidder lige midt i det hele. 

Kansas City ligger næsten præcis midt i USA, og er kendt for især én ting. Deres verdensberømte BBQ. Altså du har aldrig fået spareribs, som du får dem i KC. Glæd dig, for det er oplevelse helt for sig.     

Monday Night Football på sportsbar
Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers    

Du har mandag fri til sightseeing og shopping i Kansas City.

Der er mulighed for at besøge det berømte museum for 1. verdenskrig, tage på besøg i et bryggeri, eller du kan shoppe til den helt store guldmedalje i Country Club Plaza, hvor vi rent faktisk bor.

Har du ikke fået greasy mad nok i løbet af vores første dage i Kansas City, så ser vi Monday Night kampen sammen og spiser til den helt store guldmedalje på en sportsbar i området.

Her løber Indianapolis Colts og Pittsburgh Steelers sammen.  

Pris pr. person           Kr. 18.995.-

Dansk rejseleder fra LA Travel
NFL Ekspert, Claus Elming

Fly t/r med KLM/Delta
Skatter og afgifter
Alle transfers mellem lufthavn, hotel og stadion

3 nætter på Hotel AC by Marriott Minneapolis Downtown
Billet: Minnesota Vikings – New England Patriots

Bus fra Minneapolis til hotellet i Kansas

3 nætter på Hotel Hampton Inn Kansas City, Country Club Plaza
Morgenmad på hotellet i Kansas City
Billet: Kansas City Chiefs – LA Rams

Dansk rejseleder fra LA Travel
NFL Ekspert, Claus Elming

Fly t/r med KLM/Delta
Skatter og afgifter
Alle transfers mellem lufthavn, hotel og stadion

3 nætter på Hotel AC by Marriott Minneapolis Downtown
Billet: Minnesota Vikings – New England Patriots

Bus fra Minneapolis til hotellet i Kansas

3 nætter på Hotel Hampton Inn Kansas City, Country Club Plaza
Morgenmad på hotellet i Kansas City
Billet: Kansas City Chiefs – LA Rams

Kontakt LA Travel på 89880484 for mere information