TJ Watt træner i øjeblikket med, fordi han vil have en ny kontrakt.

TJ Watt er en stor stjerne på Pittsburgh Steelers’ forsvar, og sidste år havde han flest sacks i hele NFL med 15 af slagsen.

I øjeblikket er han dog ikke at finde på træningsbanen med holdkammeraterne, og det er der en grund til: Han skal have en ny kontrakt, og mens der forhandles, vil pass rusheren ikke træne. Han er dog at finde på sidelinjen, hvor han overværer træningen.

Det skriver ESPN, der også får bekræftet nyheden af cheftræner Mike Tomlin.

– Slet ikke en unik situation, virkelig. Den forhandlingsproces kommer til at gå sin gang. Nogle gå deres gang hurtigere end andre. Hvis jeg husker rigtigt, havde Cam Heyward også mindre end 100 procents deltagelse, da han var i en lignende situation for kort tid siden, siger Mike Tomlin til ESPN.

Cam Heyward var rigtig nok i en lignende situation sidste år, hvor han aftenen inden sæsonstart skrev under på en ny lukrativ fireårig aftale til 65,6 millioner dollar.

TJ Watt håber formentlig også på, at han snart kan skrive under på en lukrativ aftale med Steelers. Den vil nok gøre ham til en af NFL’s bedst betalte pass rushere og vil nok give ham en årsløn på den gode side af 20 millioner dollar.

Siden han blev valgt i første runde af NFL-draften i 2017, har TJ Watt leveret hele 49,5 snacks for Pittsburgh Steelers. Han har været All-Pro to gange.