Efter 121 kampe fordelt over otte sæsoner for Pittsburgh Steelers har linebacker Vince Williams valgt at stoppe karrieren.

Da Steelers i sjette runde af 2013-draften valgte linebacker Vince Williams havde ingen regnet med, at han ville blive en markant spiller på Steelers’ forsvar resten af årtiet.

Williams tog dog fusen på alle og blev en fast brik på forsvaret i de otte efterfølgende sæsoner. Her nåede han 121 kampe og han havde mindst 40 tacklinger i alle otte sæsoner.

Nu har den 31-årige linebacker valgt at stoppe karrieren i stedet for at gå i gang med træningslejren forud for, hvad der havde været hans niende sæson.

Tidligere på året blev Williams fritstillet af Steelers, inden han vendte tilbage på en billigere aftale. Nu ender det med, at han alligevel ikke vil tørne ud for dem i den kommende sæson.

Vince Williams havde sine bedste sæsoner i 2017 og 2020, hvor han især markerede sig i løbespillet og som blitzer. I 2017 havde han imponerende otte sacks, mens han i 2020 var i top 10 ligaen i tackles for loss med 14 styks.

På linebacker forventes det i stedet, at Steelers vil starte Devin Bush og Robert Spillane, mens rookie Buddy Johnson nu er tættere på spilletid.