En af Steelers helt store styrker har længe været den offensive linje. Dette har ændret sig i løbet af de sidste to sæsoner, hvor Steelers er gået fra first til worst.

Holdet havde forleden officielt besøg af den offensive guard Trai Turner, der blev fritstillet af Los Angeles Chargers efter blot en enkelt sæson. Før Chargers var Turner en af ligaens bedre guards for Carolina Panthers, hvor han nåede at starte 80 kampe efter at holdet havde valgt ham i 3. runde af 2014 draften.

Steelers har for alvor brug for hjælp på den offensive linje, som over de seneste to sæsoner er gået fra at være en af ligaens bedste, til at være en af ligaens værste.

Forrige år hed Steelers startere Alejandro Villanueva, Ramon Foster, Maurkice Pounce, David DeCastro og Matt Feiler. To af disse kom i Pro Bowl, mens den offensive linje som enhed inden sæsonen var rangeret som den 3. bedste offensive linje af ProFootballFocus.

Læs også: Tidligere Steelers-tackle skal erstatte Orlando Brown

Samme hjemmeside har rangeret de offensive linjer inden den kommende 2021 sæson og her er Steelers placeret som nummer 29 – 5 pladser bag divisionsrivalerne fra Bengals, der er næstlavest placeret i AFC North. Kigger man hos Football Outsiders, havde de holdet som det dårligst rangerede i kategorien Adjusted Line Yards – En statistik, som forsøger at adskille en running backs produktivitet fra den offensive linjes evner.

Derfor er holdet også på udkig efter forstærkninger til linjen, som skal forsvare Ben Roethlisberger, der forrige år døjede med skader i venstre arm. Steelers havde muligheden for at vælge en offensiv tackle i årets draft, men valgte i stedet en runningback i første runde.